In calitate de importator echipamente de protectie, reprezentam marci consacrate, din care in primul rand mentionam Coverguard Safety, producator de imbracaminte si incaltaminte de calitate ridicata, care sunt accesibile din stoc sau comanda cu termen scurt; Heckel-Uvex bocanci si pantofi realizati cu cele mai noi tehnologii, ce sunt mereu imbunatatite si care sunt accesibile la un raport de pret/calitate foarte bun, mai ales pentru firmele care achizitioneaza cu contract aceste articole. In site-ul nostru veti regasi mai multe articole si marci de renume, care in mare parte se furnizeaza la comanda cu livrare in termene de cc.10 zile

     Un alt obiectiv propus in ultimii 5 ani a fost ca sa ne dezvoltam ca furnizor specializat de manusi de protectie, astfel ca lucram cu mai multi producatori si distribuitori externi pentru a gasi solutia optima la pretul potrivit in ceea ce priveste protectia mainilor. Cateva din producatorii recomandati sunt: Ansell, Guide, ATG, Portwest, Delta-Plus, Eurotechnique, RS, Honeywell, Showa, Mapa. Alese si testate pentru a fi de maxima utilitate in domeniul de activitate al clientilor nostri. Avem capacitatea sa furnizam cc. 300 modele de manusi de protectie de la cei mai de seama producatori. Unele produse apar in magazinul online, altele se afla in cataloagele ce putem sa vi le punem la dipozitie la cerere.

      Acest magazin este destinat atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice.

Puteti alege de asemenea dintr-un numar mare de articole din domeniul Echipamente de protectie a muncii si din domeniul imbracaminte si incaltaminte astfel ca oferim acoperire totala "din cap pana in picioare".

   Produsele comercializate pe site-ul coverguard.ro sunt originale si provin de la firme si producatori din Europa, specializati in domeniul echipamentelor de protectie personala. Firme cu istoric indelungat in productia de manusi de protectie (Eurotechnique peste 50 de ani, Guide peste 20 de ani, Uvex peste 30 de ani, Ansell, Showa, Os, Fh, F&F, Ironclad, Mechanix, HexArmor, Mapa, BatMetal,Cerva, Portwest), imbracaminte de protectia muncii (Coverguard), Incaltaminte de protectie (Coverguard, Uvex, Heckel) si echipamente de protectie de calitate superioara conform cerintelor si normelor europene cum sunt 3M, SupAir, Uvex.

   

   Toate produsele sunt certificate pentru Comunitatea Europeana. Echipamentele de protectia muncii, imbracamintea de lucru si casual, incaltamintea si accesoriile comercializate sunt utilizabile in majoritatea domeniilor de activitate, de la productie la servicii, iar datorita designului modern, imbracamintea se preteaza cu succes si pentru timpul liber. 

                                                           ----------------------- 

In cadrul firmei TRANSPARENT SRL am dobandit o experienta bogata in comertul traditional de peste 10 ani iar in comertul electronic de peste 8 ani. In acest segment de activitate am servit peste 1000 de clienti imbunatatindu-ne permanent relatia de comunicare si furnizare a celor mai potrivite produse.

Puteti comanda echipamentele furnizate de noi atat prin comanda directa pe pagina www.coverguard.ro cat prin email, iar daca sunteti un client inregistrat puteti comanda telefonic din gama de produse de stoc.

Clientii fideli si revanzatorii ii rasplatim cu discounturi pe masura.

 TRANSPARENT SRL, Oradea 

RO15929805, J05/1538/2003

Sediu -Str. L. Suciu nr.4

Punct lucru - Str. Lapusului 33

Telefon: 0772045043, 0744771551